Tren Karate, Selvforsvar i Oslo

  Oslo Budokan Karate tar opp nye medlemmer i vårsemesteret 2018. Vi starter opp mandag 8. januar, alle partier (info lengre ned)

Vi holder til i sentrum på Grunerløkka på Vulkan flerbrukssenter ved Mathallen. Vi trener tradisjonell karate som selvforsvarsteknikk. Du kan lese mer om vår klubb og våre trenere og her på våre websider. Du finner all info oppe i menyene.

Vi tar opp nye medlemmer nå i januar og utover vårmesteret 2018 og din første treningstime er gratis. Om du er nybegynner eller om du vil ta opp igjen trening etter en pause er du uansett velkommen hos oss. Du trenger kun vanlig treningstøy til å begynne med og vi trener barføtt så du trenger ikke sko. Alt du trenger å gjøre er å møte opp til oppstart eller på en av våre treninger.

Regelmessig trening I Oslo Budokan Karate (OBK) gir deg effektive forsvarsteknikker mot adferd med intensjon om legemlig skade eller voldsangrep. Vår fokus på effektive selvforsvarsteknikker slik de opprinnelig er ment innen tradisjonell karate, gir deg bedre kontroll og muligheter for avverging i en gitt voldssituasjon. Vi er en av få klubber i Norge som rendyrker denne innfallsvinkelen.

Vi fokuserer ikke på konkurransekarate siden mye av det vi lærer faller utenfor regelverket innen denne idretten. Vi er medlem av Norges Kampsportforbund innunder Norges Idrettsforbund.

Oppstart/Treningsider
Oppstart er mandag 8. januar ihh til tidene under her

Voksne nybegynnere og graderte medlemmer mandag og onsdag kl. 19.00
Barn nybegynnere og graderte mandager kl. 18.00
(Foreldre kan trene sammen med barn om man ønsker det)

Om oppstartdatoene ikke passer helt, og du ønsker å trene i vår klubb kan du fint komme en av våre treningsdager i løpet av januar og begynne som nytt medlem, vi tar opp nye medlemmer hele våren.
Kart, priser og generelle treningstider finner du i menyene øverst.

Del innlegget: