OPPSTART OG NYE MEDLEMMER HØST 2020

Oslo Budokan Karate tar opp nye voksne medlemmer og voksne nybegynnere i høstsemesteret 2019. Vi startet opp mandag 17.08.20, klokken 19:00. Nybegynnere og alle voksenpartier.

BETALINGSFRIST: 15. September – Prisoversikt/kontonummer

Barn nybegynnere og graderte barn starter mandag 24.08.20, klokken 18:00.(Foreldre kan trene sammen med barn om man ønsker det. De foreldre som ønsker å trene sammen med barna starter også opp 24. August)

Vi holder til i sentrum på Grunerløkka på Vulkan flerbrukssenter ved Mathallen. Vi trener tradisjonell karate som selvforsvarsteknikk. Du kan lese mer om vår klubb og våre trenere og her på våre websider. Du finner all info oppe i menyene.

Vi tar opp nye medlemmer nå i August og utover høstsemesteret 2020. Din første treningstime er gratis. Om du er nybegynner eller om du vil ta opp igjen trening etter en pause er du uansett velkommen hos oss. Du trenger kun vanlig treningstøy til å begynne med og vi trener barføtt så du trenger ikke sko. Alt du trenger å gjøre er å møte opp til oppstart eller på en av våre treninger.Regelmessig trening I Oslo Budokan Karate (OBK) gir deg effektive forsvarsteknikker mot adferd med intensjon om legemlig skade eller voldsangrep. Vår fokus på effektive selvforsvarsteknikker slik de opprinnelig er ment innen tradisjonell karate, gir deg bedre kontroll og muligheter for avverging i en gitt voldssituasjon. Vi er en av få klubber i Norge som rendyrker denne innfallsvinkelen.

Vi fokuserer ikke på konkurransekarate siden mye av det vi lærer faller utenfor regelverket innen denne idretten. Vi er medlem av Norges Kampsportforbund innunder Norges Idrettsforbund.

Kart, priser og generelle treningstider finner du i menyene øverst.