OPPSTART OG NYE MEDLEMMER HØST 2023

Oslo Budokan Karate tar opp nye voksne medlemmer og voksne nybegynnere i høstsemesteret 2023.

Barn nybegynnere og graderte barn starter mandag klokken 18:00.
Foreldre/foresatte kan trene sammen med sine barn om man ønsker det.

Voksne, alle partier samt nybegynnere starter klokken 19:00.
Om du er nybegynner eller om du vil ta opp igjen trening etter en pause er du uansett velkommen hos oss. Du trenger kun vanlig treningstøy til å begynne med og vi trener barføtt så du trenger ikke sko. Alt du trenger å gjøre er å møte opp til oppstart eller på en av våre treninger.

BETALINGSFRIST: 15. September – Prisoversikt/kontonummer finner du her

Vi holder til i sentrum på Grunerløkka på Vulkan flerbrukssenter ved Mathallen. Inngang på langsiden under «Tigeren».

Vi trener tradisjonell karate som selvforsvarsteknikk. Du kan lese mer om vår klubb og våre trenere og her på våre websider. Du finner all info oppe i menyene.

Regelmessig trening I Oslo Budokan Karate (OBK) gir deg effektive forsvarsteknikker mot adferd med intensjon om legemlig skade eller voldsangrep. Vår fokus på effektive selvforsvarsteknikker slik de opprinnelig er ment innen tradisjonell karate, gir deg bedre kontroll og muligheter for avverging i en gitt voldssituasjon. Vi er en av få klubber i Norge som rendyrker denne innfallsvinkelen.

Vi fokuserer ikke på konkurransekarate siden mye av det vi lærer faller utenfor regelverket innen denne idretten. Vi er medlem av Norges Kampsportforbund innunder Norges Idrettsforbund.

Kart, priser og generelle treningstider finner du i menyene øverst.